إجتماع شباب الحرفين بكنيسه الشهيده دميانه
♥ ♥ ♥ ╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝♥ ♥ ♥
.
عزيزي الزائر انت غير مسجل معنا يمكنك الانضمام للجسد عن طريق التسجيل معنا
مواعيد الاجتماع الساعه 4:00 مسائا




انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

إجتماع شباب الحرفين بكنيسه الشهيده دميانه
♥ ♥ ♥ ╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝♥ ♥ ♥
.
عزيزي الزائر انت غير مسجل معنا يمكنك الانضمام للجسد عن طريق التسجيل معنا
مواعيد الاجتماع الساعه 4:00 مسائا


إجتماع شباب الحرفين بكنيسه الشهيده دميانه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الزوار
مرحبا أيها الزائر الكريم, قرائتك لهذه الرسالة... يعني انك غير مسجل لدينا في الموقع .. اضغط هنا للتسجيل .. ولتمتلك بعدها المزايا الكاملة, وتسعدنا بوجودك

ملوخية صياامى بس ايييييية تجننننننننننننننن

اذهب الى الأسفل

ملوخية صياامى بس ايييييية تجننننننننننننننن Empty ملوخية صياامى بس ايييييية تجننننننننننننننن

مُساهمة من طرف Rina Love الأحد 27 سبتمبر 2009, 4:37 pm

المقادير نصف كيلو ملوخية خضراء وبصلة ومعلقة صلصة ومكعبان مرقة خضار وماء وملح وفلفل وتوابل

وزيت وثوم وكسبرةناشفة الطريقة :- تشوح البصلة المبشورة في الزيت حتي تصفر ثم نضع الماء مع

الصلصة ومكعبان المرقة والملح والفلفل والتوابل وبعد ان تغلي هذة المكونات نضيف الملوخية

المخروطة وما نقلبهاش كتير عشان ما تسقتش وبعد كدة نكون مجهزين تاسة ونحط فيها الزيت و الثوم

والكسبرة الناشفة وتشوح علي النار حتي تحمر ثم تقلب في حلة الملوخية ثم تغطي الحلة بسرعة

عشان نحتفظ بريحة الثوم داخل الملوخية
وابقوا ادعولى بقاااااااااااااا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Rina Love
Rina Love
مراقب
مراقب

انثى
الاسد

عدد الرسائل : 145
العمر : 30
الأسم بالكامل : ايرينى
نقاط : 11265
تاريخ التسجيل : 15/06/2009

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى